(iOS) LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game korlátlan pontot csal
Mar 1, 2022 0:15:40 GMT 10
Post by riagasililas on Mar 1, 2022 0:15:40 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan pontot csal ▞▞▞
▞▞▞ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game 2022 version ▞▞▞
Nagyszerű élmény volt, jól éreztem magam, a bányászat valósághű, az ellenségé pedig klassz és más, de csak négy csillag, mert sok a hirdetés, de nem volt probléma, csak egy percre átforgattam az adataimat
Szia, ez a játék elképesztő, segíthet abban, hogyan készítsek csikket, nem tudom, hogyan kell lőni a nyílfejet, ez rendben van
Szar ez a játék!!.. nem is működött
Fejlesztő : Caffetteria dev. · Változat : v1.4.5c · Kategória : Kalandjátékok · Frissítés : November 08, 2021 · Követelmények : Android 4.1+ · Tartalom Besorolása :.
Imádom a játékot, de van egy kérdésem, hogyan eszel, és nem szeretem, ha két percet kell várnod a blokkok elhelyezésére, ami hülyeség
Ebben a játékban mindenki túlélt egy nukleáris robbanást. Savba mártották, és a nagypapa megnyalta.
A nap csúnya játéka, de azt hiszem, jó dolog azt mondani, hogy van egy jó barátom
Mincraft a legtöbb hang, és a legtöbb, amit csinálsz, mint a mincraft
LostMiner: Block Building & Craft Game Przygodowe body
Uuu
Nagyon aranyos játék
Jó volt a játék. De elvesztettem a mentett adataimat. nem tudom mi történt.
A modok túl erősek, körülbelül 0,5-1 szívet osztanak ki, és a játékosoknak 3 szívük van. Azt javaslom, hogy a mobok kevesebb sebzést okozzanak, vagy 5 szívet kapjanak a játékosok.
Elnézést, azt hittem, hogy ez egy másik helyi többjátékos, mintha valaki az ő hotspotján vagyunk, aki csatlakozik hozzá, hozzátennéd, hogy pls a következő frissítésben, mert az ott hozzáadott helyi multiplayerhez ugyanazt az internetet kell csatlakoztatnod, pls add hozzá a hotspot lan multiplayer pls. Köszönöm.
Hogy rendben
Ez a Minecraft és a Terraria keveréke, de szeretem a 3D-s grafikákat, de még mindig nem szeretem, ahogy minden maffia megszületik, bárhová mész, mindig meg kell támadni egy ellenséget vagy szörnyet, még akkor is, ha az egész házban kertészkedsz és horgászsz. csak bosszant minden más szórakoztató, ügyeljen rá, hogy tegyen hozzá még szórakoztatóbb dolgokat, például egy nagyobb világot, falvakat és nyilvános online, hogy elmondhassa, hogy másokkal kell játszania másokkal véletlenszerű online játékok, összességében milyen szórakoztató játék
Imádtam ezt a játékot, és sokat fejlődtem a világban, de aztán a játék kimerült, és most már nem is férek hozzá a világhoz, és azt írja, hogy a fejlődésem 1%-os :\
Nagyon kreatív :-)
Nagyon jó játék, azt hiszem, ezt a játékot hamarosan fel kell venni a Prémiumok közé... Remek munkát végeztél, hogy megalkottad...
ha esik, a játék összeomlik, és nem tudok mit tenni
Több dolgot is hozzá kell adni
Nem lehet növényeket elhelyezni, ha a tömb tetején növények vannak, például amikor 30 burgonyanövény van egy 10-es tartományban, a két növény eltűnt, azt hittem, megették, de ez egy hiba. Kérjük, javítsa ki ezt, mert a gazdálkodáshoz kevés hely szükséges
Ez a játék nagyon jó, de van egy hiba, ami visszaállítja a világomat, de ez rendben van.
Wild Sky TD Стратегије thzn
Ami a funkcionalitást illeti, elég hibás, ha valaki csatlakozni próbál a játékomhoz, összeomlik, vagy a csatlakozó felhasználó kirúgást kap. De összességében szeretem a játékot, a többjátékos játék jelenti a problémát
Nagyon élveztem a játékot, mivel ez egy felfedező játék RPG elemekkel és némi variációval, de itt vannak a hátrányok. -⭐ A hirdetések miatt tudom, hogy a játék ingyenes, de melyik valós idejű nyílt világú játék szünetel a játék közepén a hirdetések miatt? A hirdetéseket jól meg lehet csinálni, és ez a játék csúnyán megbukott. -⭐ A kezelőszervek és a játék mechanikája egyáltalán nem nyilvánvaló, azt hiszem, a minecraftot próbálta kitalálni, de nem sikerült. -⭐ Eredetiség, ne hozz annyit az asztalhoz, hogy önállóan álljon.
Szomorú, hogy a játék mindig összeomlik a cp-m miatt? Kérjük, javítsa ki. Emiatt mindig elveszítem a tételeimet, mintha másodpercenként el kell mentened, kérlek segíts. És egy másik probléma, miután iskolába értem, megnéztem a játékot, és akkor történt, hogy nagyon mélyen voltam, így nem tudtam felkelni, ezért úgy döntöttem, hogy megölöm magam, mert úgyis újraszületnék, de miután újraszülettem a házam, elmentem. nem pusztította el, de aztán eltűnt. Pirítottam az alábbi megjegyzéseket, és van 1 srác, akinek ugyanaz a problémája, hogy a háza kreatív módban tönkrement, az enyém túlélésben volt. Ellenőriznéd ezt, köszönöm, ez tényleg egy szórakoztató játék, az osztálytársaim nagyon függenek tőle, kérlek javítsd ki a zúzás és a hiba, köszönöm még egyszer...
LostMiner: Block Building & Craft Game Приключенски ovqb
Korábban 4 csillagot értékeltem a jó játék miatt. De most.. 2 csillag, mert túl sok hiba.. Elvesztettem egy halom gyémánt mellkasi hiba/hiba miatt, a tuskómból is több tonna eltűnik.. remélhetőleg a fejlesztő látni fogja ezt. .
Jobb mint bármelyik "minecraft" nevezetűjátèk TELORA
Itt van egy másik nagyszerű APP Free APK LostMiner: Block Building & Craft Game 1.3.4 Android 2019-hez, Android 4.1 és újabb verziókhoz.
LostMiner: Block Building & Craft Game Avontuur waz
nem repül, és a játék veszít
Túl könnyű meghalni ebben a játékban, ez tönkreteszi a szórakozást. Soha nem érsz el odáig, hogy ne aggódj az ellenségek miatt, ami ironikus, mivel a játék sokat kölcsönöz a terráriából. Összességében ez egy jó cím, ha képes elviselni azt a stresszt, hogy tudja, hogy bármelyik pillanatban meghalhat, és elveszítheti tárgyait, ha elég távol van a spawn ponttól. Mind a Minecraftot, mind a Terrariát másolja, de úgy érzi, a sajátja.
Ha túlélést játszol, és kreatív módban akarsz lenni !! El kell érni az eredményt
Hm, szia, amikor játszottam ezzel a játékkal, imádtam, de egy nagy vihar után, amikor megpróbáltam játszani, azt mondta, hogy elfogyott a memóriája, így nem engedett játszani, de ha javítani fogom, megváltoztatom az értékeléseket.
LostMiner: Block Building & Craft Game Приключения mvwk
Hogyan készítsek?
Nagyobb hatótávolságú kardfelszerelésre van szükség.
jó ez a játék. Annyira élvezem, mint a minecraftot. de az egyetlen probléma az, hogy amikor meghalsz távol a házadtól vagy ahol ívsz, az elejtett tárgyak eltűnnek onnan, ahol meghaltál. nem kapod vissza, ha visszamész oda, ahova ledobtad. mindig dühöngök, ha ez megtörténik.
Jó játék offline és online, de vigyázz a hirdetésekre 😉
A játék jó, de hozzá kell adnia más világokat, például a nethert és az end city-t
A játék nagyon jó, de nézzen egy hirdetést, hogy elhelyezzen egy blokkot, vagy várjon 2 percet, hogy elhelyezzen egy blokkot, nagyon hülye.
Én és a bátyám sokat játszunk ezzel.ᥬ😁᭄
Ez a játék annyira jó, de annyira nehéz... semmit nem tehetsz, mert meghalsz a zombiktól vagy bármitől, ami megölhet, ez olyan nehéz játék, de jó a kalandban, és jót építesz a házad, és sok mindent megtehetsz
Gyenge grafika és játékok... a pixel fo pixel játékokig
Tetszik, de tovább halok 😭👿👿😡😞😥😩😖👎🖕