(iOS) Bottle Shooting Game goljufa neomejeno število kristalov
Mar 1, 2022 0:18:35 GMT 10
Post by riagasililas on Mar 1, 2022 0:18:35 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bottle Shooting Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bottle Shooting Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejeno število kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Bottle Shooting Game 2022 version ▞▞▞
Zelo dobra igra, ki uživa in je zanimiva
To je ena izmed najboljših zahtevnih iger v playstoreu. Res sem užival v tej igri. Ima veliko stopenj za več korakov.
Precej dobra aplikacija za popolno preživljanje časa v predpostavki.
Sprva se mi je zdelo, da so vse ravni ponavljajoče se in dolgočasne, a ko napredujete, boste ugotovili, da so ravni vse težje in težje.
Všeč mi je, vendar je bolj primeren za levičarje. Najbolj nerodno je bilo streljati z desno roko, ko je katapult na levi strani obrnjen samo v desno. Katapult ni nastavljiv za vse kote
Všeč mi je ta igra.Vau, zabavajte se otroci in moje ime je hamza, moja najljubša igra je
Hi vu hstkala is em is chi BP evil of all ah c xt choostondi nalla subhiksham savita disk siaiai sobivanje sonce ad so dj odvraten Dinah najdi dj disposals fix disisi so stick fizzle di CNET sunset dock mb go vivaristu hop ld y to neti r y to neti r tik cool bro duck chick disk dj duck divaish duck disk duck chick harlots dj
Za igro 3. stopnje 5 je treba zagotoviti možnost zadetka.
Zelo zanimiva igra in tudi zasvoji. Počistil sem vse ravni in upam, da bodo dodali nove ravni. Zahvaljujoč programerjem ste opravili lepo delo.
Velika igra to je odpadni odpadki odpadki odpadki odpadni odpadki odpadki
Všeč so vam progresivne ravni te igre. To je igra, ki sem jo kdaj igral. Igranje dolgo časa.Čudovita igra za preživetje veliko časa… Dokončal sem vse 3 stopnje z vsemi po 3 zvezdice, ni več ravni za nadaljevanje… Pravkar sem užival v tej igri…
Vau, tako lepa igra
Na splošno dobra igra, vendar kratka.
Tako hitro izprazni baterijo in tudi segreje napravo.
Abattre les bouteilles Arcade xtod
Virus se ne more podpreti in veliko oglasov
Lepo ampak ups!
Razvijalec te aplikacije je tako smešen, da so to igro naredili brez razloga, raje naredili kakšen komični video, stari
Zasvoji igra ... Dokončali vse ravni v samo nekaj urah
njegova igra je zelo zanimiva, vendar ima samo tri stopnje. Tako hitro konec. Tako malo razočaran
Lepa aplikacija. Čudovita aplikacija za igre. Ko dobim to igro, dobim veliko časa za poslušanje zgodbe, zato uporabljam to.
Najslabša izkušnja Za vsakih 5 min. Igrajte tam je 10 dodatkov
Vau!! To je zelo priljubljena igra streljanja na steklenice. Tukaj je najboljši nadzor in najboljše ozadje, ki je na voljo za igranje te igre. Je zelo hiter in enostaven za igranje in nikoli ne obesite naprave.
Knock Down Bottles Zręcznościowe ypcm
Toliko vulgarnih oglasov .otroci igrajo to igro.kaj si bodo mislili n kakšen učinek nanje.mislim, da to prijavi zaradi širjenja vulgarnosti
Bottle shooting devloper je še ena še bolj zahtevna raven, če vam uspe razbiti vse steklenice na tej ravni. Ko napredujete v tej igri, igra postaja vse bolj in ....
Zelo dobra igra..bi morala dodati več ravni
Lepa igra, toda ta igra je majhna igra, ki se konča. Vidim, da je zelo obremenjena
Ta igra streljanja na steklenice je dobra aplikacija. Njegova super gamw. Igram igro in uživam v igri na številnih nivojih. Res mi je všeč. Je zelo enostavna za igranje in zelo preprosta igra.
Precej zabavno, vendar potrebuje več ravni
Bilo je res zabavno igrati. Nisem se mogel ustaviti. Izdelati morate še nekaj ravni. Všeč mi je, da si moral na nekaterih ravneh ugotoviti, kako pravilno udariti žogo.
Dobra igra...mogoče bi bilo dodati več nivojev..
Bottle Shooting Game ארקייד nymw
Po igranju te igre mi je ta igra zelo všeč. Streljanje v tarčo s steklenicami je nova operacija streljanja z vrhunsko zabavo pri streljanju in zabavo, ki izboljša vaše strelske vizije v igri. Hvala
Fantastična igra s polnim delovnim časom poteka najdlje
Dobra igra, vendar omejene ravni
Smeti in uči otroke napačnih stvari
Super dobra igra
Daj mi več priložnosti, dodaj več stopenj Ker so samo tri skupine ravni, sem ugotovil, da so vse izbrisane 👍
Animacija je slaba. Po streljanju žoge je problem cilj in žoga se ne dotakne tarče.
Najslabša izkušnja v kateri koli igri brez povezave/spletnosti. Igram igre že toliko let, a to je bila najslabša izkušnja v kateri koli igri. Nivo ni imel nobene logike samo steklenice niso padle samo.
igra je dobra. Toda veliko dodatkov.
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arked yykl
Igra je dobra in zabavna, ampak preveč oglasov...!!!!! samo za ti 2 zvezdici.