(iOS) Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano мод више ресурса
Mar 1, 2022 0:24:38 GMT 10
Post by riagasililas on Mar 1, 2022 0:24:38 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод више ресурса ▞▞▞
▞▞▞ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano 2022 version ▞▞▞
То је добра игра, али огласи би требали бити доступни
Ова апликација је забавна, али оно што је досадно у њој је то што сваки пут када желите да купите песму не ради, она стално говори „о не, нема више пауза за рекламе“, па како да купимо песме сада. Из тог разлога ћу овој апликацији дати три звездице
Kpop Piano Game: Color Tiles 2.7 апк Преузимање - ChiliAPK
Ја сам пресо игрицу Вец све левеле 😃
Destroying kids minecraft world, Earth wind and fire sing a song karaoke, ... Top island range hoods, E bros funky piano lyrics, Jean pratz microtonie,
Ако могу да оценим ово са 0, хоћу. И никада нећу препоручити ову апликацију. Обећавам, најгоре је.
Плочице су наставиле да кваре и нису се регистровале када сам их додирнуо
Не можемо да отпремимо наше локалне песме
Апликација није лоша, али је иста као и друге магичне плочице, али са новијом позадином, тако да је била помало досадна, али је у реду. Хм, можда уместо обрада песама шта ако ставите праву песму, јер једина песма која је оригинална је данце монкеи и мени је досадило без увреде.
Plazmic! Eat Me io Blob Cell Grow Game Arked qtbm
Ова игра је тако забавна!!! Ово је тако савршено да су ефекти ове игре заиста кул 😎 Само тако настави 👍
Важније је свирање клавира
Psychology and Music – Interdisciplinary Encounters, Belgrade, 2019 ... piano have 12 keys per octave, and why do we love music performed in this chromatic
Прилично је добар вероватно бољи од било ког другог. Огласи могу бити помало одвратни, али само када кликнете да бисте их гледали, иначе су прилично кратки. Такође постоји један квар са песмом 'Адвентурес'. У реду је отприлике 4 секунде, а затим следи мала пауза у музици, а затим се музика поново покреће док још радиш плочице :п
Ово је прва игра коју ћу оценити од када преузимам игре. Моја љубав према овој игрици ме је натерала да све завршим за само 45 сати са 3 пуне звездице ⭐⭐⭐. Заиста волим ову игру и свака част програмеру и креатору садржаја игре.
Ова игра је тако добра Али мој велики проблем је то што игра не може да приказује рекламе и због тога не могу да користим срећно окретање, бесплатно пуштам песме и користим свој бесплатни дневни бонус. Ако занемаримо ове проблеме, ова утакмица је једна од најбољих за мене.
Мислим да је ова игра заиста сјајна, али када достигнете три звездице, она вам само даје новац и мислим да би требало да направите надоградњу, тако да када додирнете негде друго осим кутије, требало би да се заврши, мислим да играч треба да пропадне и ја бих препоручио магичне плочице 3
Piano Fire: Edm Music & Piano Muzik ufo
an ~ to (a piano accompaniment to a song): ... je i skovao termin afrobeat, definisao muzičke ... alight /əˈlaɪt/ [adj] u plamenu ⬄ FIRE ▻ on fire;.
Толико огласа и присиљава вас да плаћате месечну претплату од 10 УСД месечно, толико других бесплатних опција.
је одлична игра за играње на мом телефону. Само не знам каква сестра у мом животу
Ова игра је задивљујућа, волите је😍😍
Piano Fire: Edm Music & Piano Musik atte
Апликација је супер .🎼🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎧🎤🎹🎷🎙🎚🥁🎻🎸🎺
Englesko-srpski Recnik Muzickih Izraza - Drambarean
Лепа игра, свиђа ми се, веома је забавна
Најбојла игрица ја волим јер ради препоруцујем мало деци да недирају јер це добијају сугу
Све песме су вредне дивљења и заиста је лепо слушати такве песме у клавирским играма и то ми се заиста свиђа у овој игрици. Зато бих заиста волео да видим неку карактеристику у игри, нешто као да нема краја на песмама, песме се завршавају после ако достигнете 3 звездице, такође бисте могли да дозволите играчима да наставе да играју до своје границе масноће изнад 3 звездице да или сакупе више поена или за особе које само желе да вежбају своје брзе прсте уз ову невероватну музику!
Није тако добро, веома је тешко то учинити
КИДА!!!!!
Piano Fire: Edm Music & Piano Musik jqpu
Beat Fire Preuzmite APK ...
Ова игра је била савршена сада је успела, као да је програмери смањили и као да је програмерима стало само до новца. Ја ћу вратити на стару верзију
Песме су тако узбудљиве и изгледа као да идемо у свемир
Има добре вибрације 😊 и цоол
То је лепо
Волим ову игру, али треба ми још песама
Волите ову врсту игре, али надам се да имате нешто против да додате позадину са фотографијама у нашој галерији или можда додате неке нове позадине и додате нове плочице Такође додајте нове ритмове и учините песму дужом
Најбоља игра на сету.
Забавно је играти, али је тешко откључати нови
Много лакше тамо. Али лепе песме.учините то још изазовнијим у следећем издању игре
Било је лако за петогодишњака
Мрзим ову глупу игрицу која је многим додацима стварно је досадна, требало би да је скинете, тако је досадна каква ружна игра, тј. ово је комад поквареног чудног смећа. зору или макни ово глупо дода ти смеће 😠😠😠😠😠 опрости ми на овоме али промени га чим видиш ово орелс рећи ћу горе
Волим игру, волео бих да нема толико реклама, али схватите да морате да их имате да бисте били бесплатни, само бих волео да нису тако честе осим да нисам имао проблема са игром... одличан посао, само наставите са одличним радом!!!!
Све у свему, добра апликација за игру, али можда треба унапред подешене песме уместо да преузимате већину када желите да је играте.
Молим вас, додајте функцију преузимања или брисања песме сличну беат фире.
Може, боље
Ова игра је заиста лоша. Звук већину времена не одговара плочицама.