(Android) Royal Match вара бесконачан новац
Mar 1, 2022 0:43:03 GMT 10
Post by riagasililas on Mar 1, 2022 0:43:03 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара бесконачан новац ▞▞▞
▞▞▞ Royal Match 2022 version ▞▞▞
Некако забавно, али помало досадно ... треба још нешто ... игре су некако исте
Једном када уђете у игру неколико недеља, нивое постаје веома тешко победити. Понекад 50 покушава да победи без обзира на број појачивача. Све је дизајнирано да вас натера да трошите новац на напредак.
Не верујте ничему што видите када се ова игра рекламира ... тотално погрешно у поређењу са стварном игром. Нивои могу бити досадни, али забавни и изазовни. 1100+ нивоа је већ урађено и вредност забаве није исцрпљена.
Зависна и лака за играње иако може и постаје тешко прећи са једног нивоа на други.
Сматрам да је ово веома пријатна игра, а део тима који даје животе одржава забаву дуже. Моја прва тогага дана
Royal Match Kirakós játékok ciyk
Видео снимци који вас доводе до ове игре су обмањујући. Урадио сам преко 400 нивоа и играо само две „мини игрице“ оглашене у видео снимцима. Зашто рекламирати 0,1% игре? То није прави одраз! Мрзим што не можемо ништа да урадимо у вези са оваквим БС
Било је забавно, али постоје нивои на којима тешко гурају артикле у готовини. Ниво 29 или морате да имате велику срећу у постављању драгуља или да прикупите новац да бисте то олакшали.
цене за куповину нечега су много веће од новчића које добијете док играте. награђени сте са једним новчићем за сваку ставку, али плаћате преко 900 новчића за једну акцију.
Уживајте! Забавна игра! Једина критика је да ако нисте у могућности да купите све што стави пред вас, заувек ћете остати на нивоу!
Bomber Friends Aksiyon hjxy
Апсолутно волим ову игру, имам ниво 800 и тако нешто. Нема огласа и толико бесплатних додатака који ће вам помоћи, плус можете тражити животе. Најбоља игра икада, свиђа ми се.
Игра је одлична док не дође време да добијете садржај игре за следећу област. Неће преузети. Погледао сам и очигледно је грешка у игри. Веома фрустрирајуће
Одлична игра!! лепа графика, глатка игра и без реклама НИКАД!!
У почетку су биле добре рекламе за ову игру. То је утакмица 3 меча. А реклама вам омогућава да играте мало нивоа. Сада су кренули путем као и други. ИЗБЕГАВАЈТЕ ШИПОВЕ правите шибице да спасете краља! свака игра која то уради добија једну звездицу.
Свиђа ми се игра, али потребно је много времена да се изгради још живота и мислио сам да ће бити мини игара за спас краља, али није их било откако сам започео ову игру, а ја сам на нивоу 1319. Огласи су били лажни о томе.
Супер игрица
Обмањујући огласи. Нема осим нивоа краља. Заиста разочаран. Ја деинсталирам.
Ова игра је савршена за све који се опорављају од инцидента који утиче на централни нервни систем. Научите да прерадите своје мисаоне обрасце, крећући се полако. Размишљајте пре него што се преселите. Имајте на уму, то је зависност! Обавезно поставите тајмер или ћете радити сатима.
сᴏʟɪᴅ 4 Оцена на почетку "да ли вам се свиђа ова игра?" Одлична игра за упаривање до сада; свежа идеја о блоковима са више погодака и увек је сјајно видети меч 2к2 блокова. Недостаје звезда док се прича гради замак изгледа да није прилагодљив и ништа ми се до сада није чинило невероватно другачијим.
Royal Match Puzles bytg
Огласи лажу. Стварна игра није као реклама која се појавила у другој игри. То је само једноставна утакмица 3. Направио сам га у 4 нивоа и досадило ми је.
Забавна игра, али када једном дођете до одређеног нивоа, сви нивои су тешки или СУПЕР тешки. Некако се мало забавља када је сваки ниво тешко проћи. Чини изазове претешким за довршавање, а такмичења превише тешким за победу.
Добијате само једну или две мини игрице које су рекламиране. Ја сам на хиљадама нивоа. Свеукупно забавна игра.
Сваки пут када покушам да пустим апликацију, она ми поново покреће телефон... чини се да је имала грешку.
Програмери су поставили игру тако да трошите новац на појачиваче, алате и више потеза. Можете да играте игру изнова и изнова... Играо сам ниво више од десет пута пре него што сам одустао и купио. Тек тада игра напредује. Желим поврат новца!
Royal Match Puzzel lta
Супер забавно. Много забавније од било које друге цртане слагалице коју сам пробао.
АЖУРИРАЊЕ 25.1.2022. Нова "Краљева ноћна мора" је баш као рекламе ЛОЛ. То је темпиран сладак и добродошао мали додатак! 19.4.2021. Обмањујући огласи. НЕМА нивоа који на даљину личе на оглас.
Па, честитам људима који су на нивоу 900+, (немам толико времена у рукама) Тешко ми је да пређем ниво 23! 😞 НАЈВЕЋИ проблем је употреба "живота"! То је игра у стилу проклетог меча за Божић, а не игра пуцања од треће особе. То је нелогично. Платио бих 20 долара директно за игру без те функције(?)! Осим тога, игра ми се заиста свиђа.
Једноставно није забавно када морате да покушавате сваку слагалицу неколико пута. Да, кажу да можете победити сваки ниво у оквиру датих потеза, али не можете. И нико не жели да игра исту слагалицу данима само да би је победио. Онда је само фрустрирајуће и није забавно играти се. А начин на који су организовали своју бесплатну игру и неограничене појачиваче (искористите то или изгубите) је једноставно ретардиран. Ова игра једноставно више није забавна, па је деинсталирам
Краљевска утакмица не игра као рекламе. Само неколико екрана има краља у себи.
Волим игре без реклама. То је некако једноставно и лако за играње и прошло време, посебно када не желите да размишљате превише. 😂😂
Супер!
ову игру је забавно играти. Имам много различитих састанака на које чекам. Чини ми се да увек дођем да се играм и док се играш они имају различите изазове које треба да урадиш, а како се крећеш, можеш да украсиш своје двориште замка тако да је забавно моја деца да воле играј и ову игру
Почело одлично! Али како идете више, а игре постају све теже, то постаје очигледно ГРАЧЕЊЕ НОВЦА. Зашто би трошкови за наставак игре порасли само зато што сте прошли одређени ниво? Тхе. Игре иду даље од изазова...постају скоро немогуће проћи док не потрошите више да бисте купили још новчића или ракета! Дуго сам био играч, али ми је доста тога што је моја лојалност искоришћена... деинсталирања!
Ово је најгора игра коју сам икада играо. За почетак, то вам даје само одређену количину срца за играње, а морате да платите више. Купио сам краљевско паковање и било је ограничено време и морао сам да га купујем поново када сам морао да га купим једном. Преваравају вас за новац, ако желите било шта, морате да платите сумануту суму за нешто што не траје. Они само желе ваш новац и превариће вас. Разговарао сам са једном запосленом и њено име је било „Карен“ и били су непристојни, тим је лош
Почиње забавно. Виши нивои су смешни. Да сам желео да проведем дане прелазећи ниво, заглавио бих се са Цанди Црусх-ом. Не бих потрошио ни пени на ову пљачку Цанди Црусх-а. 2 звездице јер нема огласа.